Telefon Created with Sketch.
51 90 68 80
Døgnåpent

Om oss

Velkommen til Port Teknikk AS!

Port Teknikk tilbyr alle typer garasjeporter, dører og automatikker. Vårt produktspekter spenner fra den enkle vippeport til den mest eksklusive garasjeport på markedet, i tillegg til en rekke valgmuligheter for tilbehør og automatikk som er en selvfølge hos dagens garasjeporter.

Foruten vanlige ytter- og innerdører, leverer vi også brann- og sikkerhetsdører av alle slag, i tillegg til rullegitter, rullesjalusier, sportsboder og andre tyverivern- og strekkmetallprodukter.

Port Teknikk er en kjent og stabil leverandør for industrien av alle typer industriportsystemer, som for eksempel duk- og hangarporter, hurtigporter, leddporter, rulleporter, kjøleporter og lastebrygger.

Vi leverer også ramper, rekkverk, metalltrapper og spiraltrapper.

Port Teknikk ble startet 3. august 2000. Siden den gang har Port Teknikk gjennom erfaring og høyt servicenivå etablert seg som en solid leverandør til industri, næringsliv, samt entreprenører og privat sektor.

Vårt hovedkontor finner du i Årsvollveien 23, 4312 Sandnes. Vi har også en avdeling i Longhammarvegen 19 i Haugesund. Vi omsetter for ca. 70 millioner kroner.

Vår montasje/servicekapasitet teller per dags dato 16 servicebiler. Vi er totalt 30 ansatte, 4 i Haugesund og 26 i Sandnes.

Vår hovedleverandør er det tyske konsernet Hörmann KG som er ledende innen bransjen i Europa. Deres produkter er velkjente for sitt design og kvalitet som er opparbeidet gjennom lang tid.

Sertifisering

I internkontrollforskriften kreves det årlig utført kontroll av autorisert personell. Vi anbefaler å inngå serviceavtale, som ved ny levering vil medføre forlenget driftsgaranti, opp til 3 år. Ta kontakt med vår serviceavdeling.

Forhandler av

hellbergs logo abc solutions logo