Om Oss

En solid leverandør siden år 2000

Velkommen til Port Teknikk AS!

Port Teknikk tilbyr alle typer garasjeporter, dører og automatikker. Vårt produktspekter spenner fra den enkle vippeport til den mest eksklusive garasjeport på markedet, i tillegg til en rekke valgmuligheter for tilbehør og automatikk som er en selvfølge hos dagens garasjeporter.

Foruten vanlige ytter- og innerdører, leverer vi også brann- og sikkerhetsdører av alle slag, i tillegg til rullegitter, rullesjalusier, sportsboder og andre tyverivern- og strekkmetallprodukter.

Port Teknikk er en kjent og stabil leverandør for industrien av alle typer industriportsystemer, som for eksempel duk- og hangarporter, hurtigporter, leddporter, rulleporter, kjøleporter og lastebrygger.

Vi leverer også ramper, rekkverk, metalltrapper og spiraltrapper.

Port Teknikk ble startet 3. august 2000. Siden den gang har Port Teknikk gjennom erfaring og høyt servicenivå etablert seg som en solid leverandør til industri, næringsliv, samt entreprenører og privat sektor.

Vårt hovedkontor finner du i Årsvollveien 23, 4312 Sandnes. Vi har også en avdeling i Longhammarvegen 19 i Haugesund. Vi omsetter for ca. 60 millioner kroner.

Vår montasje/servicekapasitet teller per dags dato 14 servicebiler. Vi er totalt 25 ansatte, 3 i Haugesund og 22 i Sandnes.

Vår hovedleverandør er det tyske konsernet Hörmann KG som er ledende innen bransjen i Europa. Deres produkter er velkjente for sitt design og kvalitet som er opparbeidet gjennom lang tid.  

Vi er også forhandler av:

  • Dan Doors, som blant annet leverer kjøledører og frysedører
  • Hellbergs Ståldører, som blant annet leverer branndører og branskyveporter, sikkerhetsdører og leilighetsdører klasse 3
  • Nor-Safe, som blant annet leverer sikringsgitter og sprosser
  • Elka, som blant annet leverer bomautomatikk
  • Häfla Bruk, som blant annet leverer ståltrapper, gitter og andre stålkonstruksjoner
  • Byron Door, som blandt annet leverer dukporter.